Virksomhedspræsentation

Du har den gode historie, så hvorfor ikke fortælle den? Præsenter jeres virksomhed, produkter og kompetencer så det kan høres. Derved kan i med det samme skabe et personligt afsæt af virksomheden overfor jeres kunder.Som i ønsker den fortalt.

Husk, når du bestiller indtaling til virksomhedspræsentationer, at spørge til indtaling til IVR System. Vi giver samlet et rigtig godt tilbud...

Screen Cast Speak

Brug professionel indtaling til jeres Screen Cast præsentationer. En troværdig, sikker og god fortællerstemme skaber tryghed hos brugerne og lyst til at gå på opdagelse i virksomheden. I vil opleve, at jeres kunder vil bruge jeres Screen Cast oftere og få større udbytte af sites funktionalitet.

Lydbøger

Mange af vores speakere er uddannet og arbejder som professionelle skuespillere. De er eksperter i formidling. Derfor anbefaler vi vores skuespillere, når der skal lægges stemme til en lydbog. Ønsker du bogen indtalt af forfatteren, kan vi hjælpe med professionelt lydstudie, instruktør og producer. Vi tilbyder også Casting.

Radio Reklame Speak

Hos Speak har vi stor erfaring i produktion af radio reklamer. fra første brainstorm til det sidste mix. Vores speakere har stor erfaring, og vores dygtige medarbejdere kan hjælpe med udvælgelsen af den rigtige karakter til opgaven.

TV Reklame Speak

Med Danmarks bedste speakerudvalg har vi stemmen til reklamefilmen.

• Det rigtige mix af det visuelle og det audielle giver mer´ reklameværdi.
• Indtaling/mix hos jer eller os.
• Speak master Loudness efter den nye R128 standard.

Dubbing til spil og animation

Oftest ligger der en lang castingproces til baggrund for en god animationsfilm. Speak har kontakt til de bedste skuespillere i Danmark og kan levere kendte stemmer. Castingen kan finde sted hos os i København eller i Næstved, men hvis I ønsker det kan vi også komme til jer.

Website / Banner / Social Media

Har du den rigtige ide - har vi den rigtige speaker. Vi er klar til en snak!

Modtag uforpligtende tilbud allerede idag. Kontakt os.

IVR System/telefonsvare

IVR System/Voice Respons/Tlf svarer.

IVR Systemet er mange gange det første sted kunden lytter til din virksomhed. Sammen finder vi den rigtige stemme, og vi har erfaringen i at hjælpe med at gennemføre denne proces, så i ender med en stemme tilpasset til jeres virksomhed. Du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores arkiv. Der er helt sikkert en stemme som taler jeres sprog.

Instore Speak

Få servicemeddelelserne og reklamerne produceret og indtalt af professionelle stemmer.

Vi vil rigtig gerne være med til at give jeres kunder den gode oplevelse. Med Instore Speaks, kan i sende servicemeddelelser, underholde, og skabe mersalg. Giv forretningen en stemme. Kontakt os og hør mere om, hvordan i kan bruge Instore Speak i jeres forretning.

e-Learning

CD-rom, Power Point, Screen Cast, Lydbøger, Podcast mv.

Speak er et af Danmarks ældste speakbureauer. Få glæde af vores mange års erfaring i indtalingsopgaver og formidling.